Hopp til innholdet

Budsjettvennlige støvsugere

Budsjettvennlige støvsugere

Vi kan alle bli mestere på budsjettering, men vi må heller ikke glemme å spare oss til fant som det heter. I husholdningen og hjemme er det en hjelper som de fleste setter stor pris på, nemlig støvsugeren og ofte ser vi tips om hvilken å kjøpe, men hvordan vet du om støvsuger best i test – kandidaten er riktig for deg?

Rett støvsuger for deg og ditt budsjett

Det er mange nettsider, og mye elektronisk blekk, som er brukt om støvsugere. Dette er jo redningen for mange hus og hjem når det kjapt skal rengjøres. Over på nettsiden støvsuger.com har de mang en artikkel med tips om støvsuger best i test og vi har der også funnet en herlig artikkel som lenket til, som ikke bare prater om den beste – men og hvordan finne rett for deg.

Noen spørsmål bør du stille deg, først ut er naturligvis budsjettet. Husk på at kan kanskje tjene inn igjen penger om du kjøper en dyrere modell som har lengre levetid. Så spørsmål en for deg er budsjett og brukstid. Deretter så tenk på:

Behøver du trådløs? Eller er en ledning basert en, som ofte er billigere, smartere å gå for? Videre om du, eller noen i husstanden er allergiske, da må støvsugeren ha et HEPA-filter som filtrerer før luften sendes ut igjen.

Deretter så kommer det egne spesifikke punkter, slik som om du har barn eller husdyr. Det er mye smått av ekstra utstyr som kan gjøre slike situasjoner enklere med tanke på de spesifikke utfordringene slik som hår fra kjæledyr eller ekstra søl fra de aller minste.

Deretter de to siste punktene fra nevnte artikkel, nemlig om du vil ha robotstøvsuger og om du trenger å tenke på mobilitet eller radius.

Dersom du er på budsjett så anbefaler vi heller å sette deg ned og tenke gjennom dine behov, deretter budsjettere for en støvsuger som oppfyller disse. Glem ekstra utstyr, og fine markedsføringstriks. I stedet skal du helt objektivt sette opp en liste med de behovene som du og dere har. Hvor mange er det i huset, eller leiligheten, hva slags underlag har dere? Og hvor mye plass har du som må rengjøres? Deretter må du tenke på som nevnt allergikere, husdyr og småbarn.

Med din liste over «må ha», kan du legge til en liten del med «ønskete egenskaper». Disse er ting du gjerne vil ha, men som du ikke må ha for å dekke ditt behov. Og, det kan bli mange forskjellige ting og tang som kan gå der.
Sett disse sammen og gå så gjennom nettsider som anbefaler støvsugere, så finner du støvsuger best i test som passer akkurat deg og dine behov og også ikke sprenger budsjettet. Vi våger faktisk å si at det kan være godt å budsjettere litt ekstra til slikt som en støvsuger og heller ta inn igjen akkurat den måneden fra andre punkter på husholdsbudsjettet da dette er en gjenstand du vil dra nytte av nærmest daglig, i det minste ukentlig, ut fra hvor ofte og hvor mye du må støvsuge.